Sjove oplevelser i BonBon-Land

Tag hele familien med til BonBon-land, som er fuld af sjove forlystelser for børn og voksne i alle aldre.

Forlystelser for alle i BonBon-Land

Besøg BonBon-land og få forlystelser, sjov og oplevelser for både børn og voksne. Det er let at komme til BonBon-land fra vores hoteller på Sjælland:

Forlystelser for både store og små

I BonBon-land er der noget for enhver smag og ethvert temperament. Hvad enten du er til hæsblæsende eller knap så action-prægede forlystelser, finder du det i BonBon-land. For vovehalsene er Svend Svingarm, Vildsvinet, Hankatten eller Cobratårnet et must. De knap så vovede kan til gengæld få en sjov oplevelse i Viktor Vandorm, Hundeprutte-rutsjebanen eller som guldgravere i Cowboybyen. Når termometeret viser 15 grader eller derover byder Pelle Piratsprøjt på sjov og ballade for vandhundene. For de små i familien er der også nok at give sig til. Tag dem med på Hyggerottens legeplads eller LEO-Farterne – en sjov forlystelse for de helt små billister.

 

Bo tæt på Ringsted shopping outlet

Efter en lang og sjov dag i BonBon-land venter en blød seng og en dejlig nats søvn på hotel Scandic Ringsted. Ringsted er en hyggelig gammel handelseby, der stadig byder på masser af shoppingmuligheder og kulturellse seværdigheder. I kan også bo på Scandic Roskilde, der ligger i Roskilde centrum og tæt på Roskilde Domkirke. Et stort, grønt område omgiver hotellet, der indbyder til løbeture eller en hyggelig gåtur. Prøv også en tur på Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

Rigtig god fornøjelse!