Unik tidsrejse til Den Gamle By

Oplev Den Gamle By i Aarhus

Tag med på en spændende rejse tilbage til fortiden. I Den Gamle By i Aarhus har man genskabt en købstad som den så ud i 16-, 17- og 1800-tallet med huse, butikker og værksteder. Bo på et af vores tre hoteller i Aarhus - så er du tæt på Den Gamle By og resten af de bedste oplevelser i byen.

Besøg Danmark for 400 år siden

Udforsk Den Gamle By, som tager dig tilbage til en dansk købsstad som den så i 16-,17- og 1800 tallet. Se f.eks. et gammeldags bryggeri, avistrykkeri og tekstilfabrik. Kom på besøg i smedens værksted, som ligger i et lille bindingsværkhus. Smeden fremstillede bl.a. forskellige beslag og hestesko. I et andet hus fremstillede kobbersmeden kedler og køkkengrej, som kun de velhavende borgere havde råd til. Lille Rosengård blev opført i 1741 af en velhavende købmand, som lejede værelser ud til en flok håndværkere, der blandt andet producerede lys, sæber og sko. I et renæssancehus fra cirka 1625 har en gravør og bogbinder haft værksted. Tag et hvil i Renæssancehaven, som Borgmesteren fra 1647 fik anlagt som et symbol på hans sociale status. Byen rummer også en række museer, hvor du blandt andet kan se fine porcelænsdukker, dampmaskiner, mekanisk legetøj og sølvtøj.

Rabat til den Gamle By i Aarhus med Scandic Hotels

Bo på hotel i centrum af Aarhus

Ikke langt fra Den Gamle By, i centrum af Aarhus, finder du ikke ét, men to Scandic hoteller - Scandic Aarhus City og Scandic The Mayor. På Scandic Aarhus City bor du i moderne omgivelser i hjertet af byen. Har du lyst til en lækker middag efter en lang dag med oplevelser, anbefaler vi, at du kigger vores restaurant L'øst. Eller hvad med en forfriskende drink i vores hyggelige lobbybar?

Scandic The Mayor bor du lige ved banegården tæt på byens bedste shopping, seværdigheder og madoplevelser. Er det det sidste, som betyder mest for dig, så behøver du ikke engang bevæge dig udenfor hotellet. Vores hotelrestaurant Gäst er så god, at den faktisk er Michelin-anbefalet.

Du kan også bo på Scandic Aarhus Vest i udkanten af byen. Her inviterer vi indenfor i vores stemningsfulde restaurant, bar og lobby, der er nyrenoverede. Husk, at hos os er morgenmaden altid inkluderet, vores WiFi er fri, vores fitnessfaciliteter står klar og at børn under 13 år bor for 0 kr.

Rigtig god fornøjelse!