Sjove oplevelser i Randers Regnskov

Gå på opdagelse i Randers Regnskov

Nu kan du og din familie tage på opdagelse i Nordjyllands helt egen regnskov. Kom og oplev det tropiske klima i verdens største regnskovskontinenter med brusende vandfald, fritlevende aber og fugle og farvestrålende saltvandsfisk. Bo hos os på et af vores hoteller i Aarhus - så er I kun en kort køretur fra Randers.

3.600 kvadratmeter tropisk regnskov

Et besøg i Randers Regnskov byder på en dag fuld af oplevelser. Fra du træder ind af entreen, til du igen forlader den tropiske zoo, vil du blive bombarderet med et væld af anderledes sanseindtryk. Regnskoven er bygget op omkring verdens tre største regnskove, der ligger i Sydamerika, Asien og Afrika. Alle tre kontinenter rummer unikke og spændende oplevelser. I Sydamerika bliver du mødt af en eventyrlig verden med mørke grotter, brusende vandfald og ikke mindst et rigt plante- og dyreliv. Kom helt tæt på den lidt uhyggelige komodovaran, den sagnomspundne fortidsby, Angkor, syngende gibbonaber, hulepindsvin og flyvende hunde i Asiens regnskov. Kryds vandløb, mød colobusaben som måske rækker tunge af dig eller lad dig fortrylle af det unikke fugleliv i Afrikas tropiske klima.

Bo i moderne omgivelser tæt på pulserende byliv

Vær tæt på Randers regnskov og bo fx hos os på Scandic Aarhus City. Her er du sikker på at få et dejligt ophold med super service og smagfulde måltider i restaurant L'Øst. Hotellet er moderne indrettet med skandinavisk design og varme farver. Bestil en forfriskende cocktail i hotellets hyggelige bar, mens børnene slår sig løs i legerummet. Når I vågner efter en god nats søvn kan I glæde jer til Scandics store morgenbuffet med blandt andet friskbrygget kaffe, lækkert brød og sunde alternativer som frugt og yoghurt.

Rigtig god fornøjelse!