Få sug i maven i Tivoli Friheden

Oplev Tivoli friheden i aarhus

Få en fantastisk dag i Tivoli Friheden. Med rutsjebaner, forlystelser, boder, spil og legepladser flyver tiden hurtigt afsted – både for voksne, børn og barnlige sjæle. Der er let adgang til Tivoli Friheden fra vores te hoteller i Aarhus:

Musik, sjov og ballade for hele familien

Tivoli Friheden har det hele – hurtige rutsjebaner, legeland for de små, minigolf, radiobiler, et spøgelseshus samt et væld af andre sjove forlystelser. Start med at tage på skattejagt og find så mange hemmelige kister som muligt. Eller er du mere til fart over feltet? Så er Cobra nok lige sagen – rutsjebanen der når en tophastighed på 70 kilometer i timen og derfor formår at give de fleste et ordentligt sug i maven. Har du ikke fået nok, så prøv Sky Tower – den ultimative udfordring for alle vovehalse, der er til action og sug i maven. Da du springer fra et 40 meter højt tårn, vil du på vej ned opleve ægte frit fald. 

 

Hotel i hjertet af Aarhus

I hjertet af Aarhus finder du Scandic Aarhus City. Hotellet, der bliver rost til skyerne på Tripadvisor, har alt, hvad du leder efter på et moderne byhotel. Nyd en middag i vores restaurant L'Øst og prøv vores hjemmeavlede honning til morgenmaden, der selvfølgelig er inkluderet i opholdet.

Du kan også bo på Scandic The Mayor lige over for banegården banegården i Aarhus. Her er du tæt på byens bedste shopping, seværdigheder og madoplevelser. Og er det særligt det sidste, som du er på udkig efter, så behøver du ikke engang bevæge dig uden for hoteldøren. Vores restaurant er så god, at den er Michelin-anbefalet.

Hotel 10 min. fra Aarhus C

Kun 4 min. fra Aarhus Centrum beliggende på Ringvejen finder du Scandic Aarhus Vest. Hotellet har nyrenoveret reception, lobby, bar og restaurant, og der er fri parkering på vores indhegnede parkeringsplads.   

Rigtig god fornøjelse!