Book et møde

hold outdoor-møder i silkeborg - besøg skovhytten

Midt i Danmarks outdoor hovedstad, Silkeborg, finder du de bedste outdoorfaciliteter til dine møder. Scandic Silkeborg er omkranset af den smukkeste natur, og inde i skoven, midt mellem høje træer, finder du hotellets nyeste mødelokale - Skovhytten.

møder i det fri - besøg skovhytten hos Scandic Silkeborg

Skovhytten er Scandic Silkeborgs nyeste skud på stammen, når det gælder møder og teambuilding i det fri. Er du på udkig efter en anderledes mødeoplevelse midt i naturskønne og inspirerende omgivelser, så er Skovhytten stedet.

Med Skovhytten rykker I for en stund væk fra powerpoint-præsentationer, laptops og notesblokke, og er i stedet helt tæt på naturen, det nære og hinanden. Indled jeres møder her og del jeres forventninger til dagen, og slut af i samme stil med at vende refleksioner og tanker fra en anderledes mødedag - måske kombineret med fælles madlavning over bål.

Teambuilding i det grønne

Skovhytten er naturligvis også oplagt at inddrage i løbet af dagen fx i forbindelse med frokost eller som en del af teambuildingaktiviteter i det grønne. I samarbejde med Ursus Outdoor Education kan vi skræddersy det perfekte program til dig og dine mødedeltagere. Gå på jagt efter svampe og krydderurter i skovbunden ledsaget af de dygtige instruktører, tilbered jeres mad i og udenfor hytten eller forkæl jeres sanser sidst på dagen med en vin- eller ølsmagning.