Bar, Scandic Slikeborg
Bar, Scandic Slikeborg

Scandic Silkeborg

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

I vores bar kan du vælge mellem flere spændende øl og kaffevarianter. Nyd en stille stund og dagens avis, eller følg med i livet i receptionen. Vi sender de største fodbold- og håndboldkampe live på storskærm.

Restaurantbooking

+45 86803533

Vores bar ligger tæt på lobbyen, og er et godt sted at sidde og slappe af over en drink, snacks og sandwich sammen med venner eller kollegaer.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Lør 16:00-23:00, Søn Lukket (Julelukket fra 21 december til 2. januar 2017: Man-Søn Lukket)