Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic Slikeborg
Bar, Scandic Slikeborg
Tilbage til hotel

Bar

I vores bar kan du vælge mellem flere spændende øl og kaffevarianter. Nyd en stille stund og dagens avis, eller følg med i livet i receptionen. Vi sender de største fodbold- og håndboldkampe live på storskærm.

Restaurantbooking

+45 86803533

Vores bar ligger tæt på lobbyen, og er et godt sted at sidde og slappe af over en drink, snacks og sandwich sammen med venner eller kollegaer.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Lør 16:00-22:30, Søn Lukket (Julelukket fra 21 december til 2. januar 2017: Man-Søn Lukket)