Silkeborg Unlimited

Velkommen til "Silkeborg Søhøjlandet - Danmarks Outdoor Hovedstad". Her sætter du kun dine egne grænser, og naturen sætter ingen. Uanset om du leder efter det perfekte stykke Danmarksnatur til en aktiv ferie med hele familien eller de vildeste udfordringer til din personlige træning, finder du det hele lige her i Silkeborg.naturoplevelser uden grænser

Det midtjyske Søhøjland med dets kuperede terræn kan begejstre friluftselskere i alle aldre og med alle slags ambitioner. Og det kan udfordre dig, som gerne vil rykke dine grænser i din personlige træning - uanset om det er på egne fødder, to hjul eller i vandet. Derfor er det måske ikke overraskende, at Silkeborg er blevet kåret til Danmarks outdoor hovedstad

Nyder du naturen bedst fra hesteryg, i løbeskoene, med en golfkølle i hånden, i kajak eller båd? I Silkeborg er der intet udgangspunkt for at opleve naturen, som er bedre end et andet. Du skal blot finde den aktivitet, som passer til dig, din ferie eller din træning.

Op på cyklen!

Skal der fart i dækkene? Sæt fødderne i pedalerne og stig op på mountainbiken eller racercyklen. Du sætter selv tempoet på landevejene eller op ad bakkerne i skoven. Omkring Silkeborg er der nemlig cykelruter, som matcher alle ønsker i forhold til både længde og sværhedsgrad.

Når du bor på Scandic Silkeborg, har du mulighed for at medbringe din egen cykel. Vi sørger for, at den får en lige så tryg overnatning i vores "outdoor lockers", som du får på et af vores værelser. Og skal der lige lidt ekstra luft i dækkene, inden du begiver dig ud i naturen fra morgenstunden? Læg blot vejen forbi hotellets lille værksted, inden du kører afsted. 

 

Med vandreskoene på

Nyd naturens dybe, stille ro med roligt tempo i vandresko. Løbe- og vandrestierne snoer sig uendeligt igennem Silkeborgs billedskønne landskaber. Derfor kan du vælge præcis den længde og det tempo, som passer dig bedst på dagen. Nyder du naturen bedst med god tid til at fordybe dig 100% i omgivelserne? Så anbefaler vi en vidunderlig vandretur til bakkeformation Sindbjerg Stoubjerg - to lyngdækkede bakketoppe ca. 5 km. sydøst for Silkeborg. Herfra får du nemlig den mest storslåede udsigt over hele sørækken fra Silkeborg til Himmelbjerget.

Skal der mere fart i benene og træning til kroppen, mens du nyder det ypperste stykke Danmarksnatur? Vi har lavet en guide til den perfekte bakketræning på Himmelbjerget.