Book hotel

Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Ravintola Aulanko

Vores restaurant er et rummeligt, lyst og hyggeligt sted til en morgenmadsbuffet, en lækker forretningsfrokost eller en festbuffet til en særlig lejlighed. Restauranten tilbyder en fantastisk udsigt over Vanajavesi-søen, som du også kan nyde fra den hyggelige terrasse om sommeren.

Restaurantbooking

Book bord

Café & Restaurant Karlberg i spabygningen er åben til frokost på udvalgte dage. Restauranten serverer en frokostbuffet på hverdage, som kan forudbestilles til grupper, og på disse dage er den også tilgængelig for hotellets gæster. Yderligere oplysninger kan fås i hotellets receptionen.

Bestil et bord! Vi anbefaler at bestille et bord i god tid, da restauranten kun har plads til et begrænset antal gæster.

Little Italy tilbyder enkel og ukompliceret mad. Café & Restaurant Karlberg i spabygningen er åben til frokost på udvalgte dage. Restaurant Aulanko serverer en frokostbuffet på hverdage, som kan forudbestilles til grupper, og på disse dage er den også tilgængelig for hotellets gæster. Yderligere oplysninger kan fås i hotellets receptionen.

Som Scandic Friends-medlem får du 10 % rabat på mad i vores restaurant i weekender og på udvalgte helligdage. Derudover tilbyder vi rabatter på forskellige mad- og drikkevarer – spørg restauranten om yderligere oplysninger. Hvis du ikke er medlem endnu, kan du tilmelde dig nu!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-11:00