Book hotel

closeup breakfast at scandic grand central helsinki
closeup breakfast at scandic grand central helsinki
Tilbage til hotel

Morgenmad

Hos Grand Central kan du nyde en ekstra lækker morgenmad i skønne omgivelser. Vi serverer morgenmad hver dag, og den gode nyhed er, at morgenmad i weekenden serveres næsten indtil kl. 12.

Vores hotelrestaurant serverer en morgenmadsbuffet, og vi har forskudte ankomsttider til morgenmaden alt efter antallet af overnattende gæster. Hvis du foretrækker at spise på værelset, kan du bestille en takeaway-morgenmad aftenen før, og alle vores retter fås som takeaway-måltider i restaurantens åbningstider. Derudover kan du bruge vores omfattende roomservicemenu til at bestille morgenmad og aftensmad, som kan leveres på værelset mod et ekstra gebyr.

For at sikre at du får et trygt ophold, har vi indført forbedrede rengørings- og hygiejneforanstaltninger, og vi lægger vægt på social afstand.

Nyd en ekstra lækker Grand-morgenmad

Start din dag med det store udvalg af høj kvalitet i vores hyggelige Brasserie Grand, i vinterhaven eller den udendørs terrasse i gårdhaven. Morgenmadsbuffeten omfatter alle Scandics morgenmadsprodukter samt et udvalg af Grand-specialiteter, såsom

  • brød og bagværk bagt i vores egen ovn
  • friske havregryn og overnight oats
  • specialkaffer
  • shots med gulerod/havtorn og grønne smoothies
  • i weekenden kan du også bestille en Mimosa eller mousserende vin mod et ekstragebyr

Vores private morgenmadslokaler, Pipsa, Mathilda og Emilie, kan lejes til private arrangementer.

Foretrækker du at nyde morgenmaden på værelset? Morgenmad på værelset kan bestilles inden kl. 21.00 aftenen før. Pris 19 EUR pr. person. Kontakt grandcentralhelsinki@scandichotels.com for yderligere oplysninger.

Du er også velkommen til at nyde vores morgenmadsbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for ikke-overnattende gæster koster 19 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00