Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Meripaviljonki restaurant
Meripaviljonki restaurant Meripaviljonki restaurant Paasitorni restaurants Paasin Kellari Paasin Kellari
Tilbage til hotel

Restaurant

Der er flere restauranter af høj kvalitet ved siden af hotellet, så der er masser at vælge mellem, og du behøver ikke sulte.

Du kan tilbringe en afslappet aften i den traditionelle Juttutupa restaurant, mens du lytter til levende musik. Fremragende mad og udsøgte vine gør Ravintola Graniittilinna Restaurant med dens underspillede elegance til noget helt særligt. Restaurantens specialitet er retter tilberedt på en kulgrill. Den flydende fiske- og skaldyrsrestaurant Meripaviljonki er den senest etablerede restaurant i Eläintarhanlahti bugten. Du kan nyde udsigten over byen fra de store panoramavinduer. Restauranterne ligger ved siden af vores hotel, og Graniittiravintolat er ansvarlig for serveringen.

Scandic Friends-rabatten gælder ikke for Meripaviljonkis søndagsbrunch.

Vores hotelmorgenmad serveres i Paasin Kellari, indrettet i 50'er-stil. Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, er 18,50 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
 (24.6.-31.7.2019: Mon-Sun 07:30-10:30)