Meripaviljonki restaurant
Meripaviljonki restaurant Meripaviljonki restaurant Paasitorni restaurants Paasin Kellari Paasin Kellari

Scandic Paasi

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Der er flere restauranter af høj kvalitet ved siden af hotellet, så der er masser at vælge mellem, og du behøver ikke sulte.

Nyd hotellets lækre morgenmad i restaurant Paasin Kellari. Om dagen serverer vores restaurant en frokostbuffet for de gæster, der deltager i møder. Paasin Kellari er også et fantastisk sted til at bruge et par timer over et gruppemåltid, måske før eller efter en teaterforestilling. Om aftenen kan Paasin Kellari bruges til alle mulige private arrangementer.

Restaurant Graniittilinna

Restaurant Graniittilinna anvender de allerbedste ingredienser fra lokale producenter. Ingredienserne er alle nøje udvalgt og tilberedt og serveres i en historisk granitbygning. Restaurantens hjørnesten er den fantastiske kulgrill. Menuen omfatter sæsonens mest interessante ingredienser tilberedt på en unik måde. Lad os ikke glemme de lækre menupakker, som vores køkken har skabt. En ekstern restauratør har ansvaret for driften af restauranten.

Restaurant Juttutupa

Kom forbi Juttutupa til en hurtig drink eller et afslappet måltid. Juttutupa er en af de ældste restauranter i Helsinki, og her kan du nyde en ægte pubstemning. Foruden et varieret udvalg af drikkevarer kan du også nyde nogle enkle, gode retter på Juttutupa. En ekstern restauratør har ansvaret for driften af restauranten.

Restaurant Meripaviljonki

Restaurant Meripaviljonki  er den første flydende offentlige bygning i Helsinki. Et finsk designmesterværk. Meripaviljonki byder på lækre retter med fisk og skaldyr i en restaurant med en unik panoramaudsigt over Eläintarhanlahti-bugten. Restauranten er en del af den fulde servicepakke, som Paasitorni tilbyder. En ekstern restauratør har ansvaret for driften af restauranten.

Restaurant Paasi

Book restaurant Paasi til dit eget private arrangement, og oplev restaurantens elegante stemning fra 1920'erne. Restaurant Paasi ligger i Paasitorni kongrescenter. Dens stemningsfyldte sal, der er renoveret i 1920'ernes stil, har 250 siddepladser og en privat spisesal med plads til 50. Restauranten serverer morgen- og frokostbuffet og eftermiddagskaffe for de gæster, der deltager i møder. Restaurant Paasi og dens private spisesal egner sig perfekt til middage og andre private gruppefester om aftenen og i weekenden. Salen har dansegulv og bar, som du kan bruge efter behov.

Vores restaurants gode service leveres af Graniittiravintolat Oy.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30