Scandic Park Helsinki

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Fitnessrum og form

Det er nemt at holde formen eller blive fornyet i vores veludstyrede fitnessrum. Hvis du foretrækker rask motion udendørs, kan du bede receptionen om gode råd til egnede vandreruter. Du kan også låne en cykel eller stave til stavgang.

Der er et stort fitnessrum forbundet med vores hotel med motions- og vægtløftningsudstyr. Relaxafdelingen ved siden af vores pool på øverste etage har separate saunaer til mænd og kvinder. Du kan også motionere udendørs og låne en cykel eller gåstave fra vores reception. De fremragende udendørs områder ved Töölönlahti-bugten ligger tæt på hotellet. Bemærk, at personer under 18 år ikke må benytte vores hotels fitnessrum.

Saunareservation og boblebad:
Vores sauna på øverste etage er det perfekte sted til at slappe af, mens du nyder en pragtfuld udsigt over Töölö-bugten, foruden boblebadets varme og kolde forfriskninger. Dette stemningsmættede lokale med en pejs i saunaområdet lader aftenen fortsætte med lækkerier efter saunabesøget og en åben pejs. Vores boblebad kan reserveres sammen med saunaen. Reservationer kan foretages på ugedage via vores salgsservice på +358 10 80 8002.

BeAlive Health Club

Fitnessrum

Sauna

Sauna

Almindelige åbningstider: 18:00 - 22:00
Åbningstider i weekend: 16:00 - 22:00
Separat sauna for mænd og kvinder: Ja
Pool

Indendørs pool

Almindelige åbningstider: 15:00 - 22:00
Åbningstider i weekend: 15:00 - 22:00
Poolbredde: 6 m
Poollængde: 12 m
Pooldybde fra: 1,5 m
Pooldybde til: 1,5 m