Scandic Park Helsinki

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Fitnessrum og form

Hotellet har et moderne, meget stort og veludstyret fitnessrum. Hvis du foretrækker at motionere udenfor, kan du låne en cykel eller gåstave, og vi kan anbefale dig de bedste udendørsruter i nærheden.

Fornyet energi hos Scandic

Ved siden af vores hotel ligger der et moderne og stort fitnesscenter, BeAlive Health Club, hvor du finder alt, du skal bruge fra kredsløbs- og muskeltræning til massage og skønhedsbehandlinger. Komplet renoverede lokaler med kredsløbs- og fitnessudstyr fra TechnoGym giver dig en vellykket træningsoplevelse! Bemærk, at personer under 18 år ikke må benytte vores hotels fitnessrum.

Relaxafdelingen ved siden af vores pool på øverste etage har separate saunaer til mænd og kvinder. Du kan også motionere udendørs og låne en cykel eller gåstave fra vores reception. Töölönlahti-bugten, lige ved siden af hotellet, er et skønt område til udendørsaktiviteter.

Privat sauna og boblebad:
Vores private sauna på øverste etage er det perfekte sted til at slappe af med en pragtfuld udsigt over Töölönlahti-bugten, mens du nyder boblebadets varme og kolde forfriskninger. I den hyggelige relaxafdeling kan du til sent ud på aftenen blive ved pejsen, hvor du kan nyde lækre snacks efter saunaturen. Vores boblebad kan reserveres sammen med saunaen. Reservationer kan foretages på ugedage via vores salgskontor på +358 10 80 8002.

Serviceydelser på hotellet

BeAlive Health Club

Fitnessrum

Sauna

Sauna

Separat sauna for mænd og kvinder: Ja
Pool

Indendørs pool

Poolbredde: 6 m
Poollængde: 12 m
Pooldybde fra: 1,5 m
Pooldybde til: 1,5 m