Ja, der er et fitnessrum på alle vores hoteller

Sengene er uden tvivl komfortable, men en tur i vores fitnessrum vil også få dig i godt humør. Løb en tur på løbebåndet, hop op på crosstraineren, og motionér i vores veludstyrede fitnessrum. Hvis du foretrækker fuglesang, kan du henvende dig til receptionen og låne vandrestave eller leje en cykel.Genoplad dine batterier

Vi mener, at det kan være både sjovt og nemt at motionere. Derfor kan du genoplade dine batterier og holde dig i form, når du overnatter hos os.

På næsten alle vores hoteller har du fri adgang til et moderne og veludstyret fitnessrum. Og på nogle få af vores hoteller har vi også aftaler med et nærliggende fitnesscenter, hvor vores gæster kan træne, uden at det koster dem en øre. Lån gåstave eller leje en cykel for at komme ud og få lidt frisk luft. Vi giver dig gerne tips til løberuter omkring hotellet.

Ny energi med moderne workout

Vores fokus er på luftige faciliteter med god belysning og store spejle. De er altid på mindst 20 kvm, og de har alle basisudstyr bestående af løbebånd, crosstrainer, multigym, motionscykel, vægte, vægtbænk, fitnessbolde og træningsmåtter. Det giver dig mulighed for effektiv og varieret træning. Vi har også et storskærms-TV, inspirerende billeder, motionsguider samt en servicestation med rene håndklæder.