Scandic Jyväskylä Station

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Form og fitness

Det er nemt at holde formen eller blive fornyet i vores veludstyrede fitnessrum. Hvis du foretrækker rask motion udendørs, kan du bede receptionen om gode råd til egnede vandreruter. Du kan også låne en cykel eller stave til stavgang.

Jyväskylä tilbyder fremragende muligheder for motion, både sommer og vinter. Du kan løbe på ski på bakkerne i Laajavuori og Riihivuori, samt tage på vandretur eller spille golf. Hotellets fitnessrum er åbent hele døgnet. Vores hotel har også en sauna og en swimmingpool. Du kan også låne cykler, stave til stavgang, en yogamåtte og et bælte til aqua jogging fra receptionen. Vi tilbyder også en voucher, der kan bruges i rebparken i Laajavuori eller i Peukkula eventyrpark.

Vores service

gym

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: 06:00 - 23:00
Åbningstider i weekend: 06:00 - 23:00
Sauna

Sauna

Almindelige åbningstider: 17:00 - 22:00
Åbningstider i weekend: 17:00 - 22:00
Separat sauna for mænd og kvinder: Ja
Pool

Indendørs pool

Almindelige åbningstider: 06:30 - 22:00
Åbningstider i weekend: 06:30 - 22:00
Poolbredde: 5 m
Poollængde: 10 m