Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Salitintti

Vores restaurant er et stort og hyggeligt sted at mødes, hvor du kan nyde morgenmadsbuffeten, lækre à la carte-retter og en lækker frokost- og aftenbuffet.

Restaurantbooking

+358 3 0606 2770

Book bord

Restauranten tilbyder en buffet, som er forskellig fra dag til dag. Den fokuserer på velvære, friskhed og kvalitet, men giver dig også mulighed for at forkæle dig selv. Vi lover, at det nye buffetområde, som bliver rost til skyerne af vores kunder, gør hver dag til en fest – kom og forkæl dig selv!

Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, er 18 EUR pr. person.

Åbningstider

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:00-10:00, la 07:00-10:00, su 08:00-11:00
Lounas: ti-la 11:00-14:00, Ma, su Suljettu
Illallinen: Ma-su Suljettu