Restaurant Grillsson
Restaurant Grillsson

Scandic Atlas

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant Grillsson

Vores restaurant er et afslappet loungelignende sted, hvor du kan spise en god frokost og en dejlig middag.

Restaurantbooking

+358 40 5480 267

Book bord

Nyd et lækkert måltid i hotellets afslappede og alsidige restaurant. Hvad siger du til en mør steak, der steges på en lavastensgrill og serveres med lækkert tilbehør? Udover fantastisk mad serverer vi også drinks, som passer til den – samt aperitiffer og digestiffer. Vores steakrestaurant byder dig velkommen med et stort udvalg af drinks i baren, blandt andet kvalitetsvine, fantastiske øl og spiritus, som forkæler smagsløgene.

Vi serverer morgenmad på 3. etage i Atlas-salen.

Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, er 18 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri 14:00-22:30, Sat 15:00-22:30, Sun Closed ((Kitchen closes 30 min. berofe): Mon-Sun Closed)