Spa-område

Det 1.500 kvadratmeter store lyse spaområde har vandrutsjebaner til vandhunde i alle aldre, en bølgepool, jacuzzier og mange forskellige massagepunkter samt en udendørs pool.En forfriskende poolferie

Vores fantastiske spafaciliteter tilbyder en forfriskende pause væk fra det hele. Du kan også nyde drinks i spaen – i poolbaren Bahia, og om sommeren er Eden Beach-området åbent. Vi har også et alsidigt udbud af aquagym-hold og svømmeundervisning. Hotellets gæster kan benytte spaen uden beregning.

Se prisliste for dagsbesøgende her

Pools og saunaer

Rutsjebaner

Der er mange slags rutsjebaner. Vi har flere rutsjebaner til familiens yngste, og til de allermodigste gæster har vi fantastiske lange rutsjebaner. En af rutsjebanerne befinder sig delvist uden for bygningen, og du rutsjer ned ad den på en badering.

Jacuzzier

Der er 3 jacuzzier i spaen, hvoraf en er meget varm med en temperatur på 37 grader. Der er mange massagevandfald, brusere og strømme i poolområdet. Prøv også den forfriskende koldtvandspool.

Bølgemaskine

Hver hele time, når du hører annonceringen, skal du bevæge dig hen til hovedpoolen, hvor bølgemaskinen går i gang. Du kan også flyde med strømmen. Når solen skinner, er den udendørs pool med liggestole og terrasse fantastisk.

Pool Vandtemperatur Dybde
Stor pool +30-32 grader op til 160 cm (gradvis skråning)
Udendørs pool +27-28 grader 140 cm
Børnebassiner +32 grader 15-25 cm
Jacuzzier +32 grader  
Varm pool +37 grader  
Kold pool +10 grader  

Det gennemsnitlige samlede klorindhold i alle bassiner er omkring 1 mg pr. 1 liter vand. Den laveste lufttemperatur for den udendørs pool er -10 °C. Den laveste lufttemperatur for vandrutsjebanen med baderinge er -20 °C.

Saunaer

Scandic Eden Nokia forkæler dem, der er vilde med saunaer: Prøv den traditionelle sauna, en skøn tropisk sauna med høj luftfugtighed eller aromasaunaen.

Mod et separat gebyr kan du prøve den infrarøde sauna, hvor varmestrålerne har mange gavnlige egenskaber. De varme stråler stimulerer blodomløbet og forbedrer kroppens iltoptagelse, og cellerne i kroppen får flere næringsstoffer. Når du sveder, fjernes alle affaldsstoffer og andre giftstoffer, som har ophobet sig i kroppen.

Priser for infrarød sauna

  • I forbindelse med et spabesøg 5 EUR pr. person
  • Uden spabesøg 10 EUR pr. person
  • 10-turskort 90 EUR pr. person

Prisen for den infrarøde sauna inkluderer 30 min. i saunaen, et håndklæde og en forfriskende flaske vand.