Eden’s Eva Day Spa

Skønne behandlinger er en del af en afslappende spaferie! Eden’s Eva Spa tilbyder et alsidigt udvalg af ansigtsbehandlinger, massage, hånd- og fodbehandlinger og andre selvforkælelsespakker.WELLNESS OG GODT HUMØR

I vores behandlinger anvender vi kvalitetsprodukter fra Medex og Thann. Det alsidige udvalg har noget for både par og hele familien samt skræddersyede gruppepakker.

Spabehandlinger

Ansigtsbehandlinger

Beautiful Face
En effektiv ansigtsbehandling gør hurtigt huden smukkere. Skræddersyet til din huds behov.
Tid: 30 min.
Pris: 59 EUR

Medex Fresh Up
Lysnende ansigtsbehandling. Den lysnende ansigtsbehandling inkluderer stimulerende Iku-rens, afbalancering af hudens pH-værdi, eksfoliering og fugtighedscreme.
Tid: 45 min.
Pris: 79 EUR

Medex Beauty
Afbalancerende ansigtsbehandling. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens, afbalancering af hudens pH-værdi, forbedrende liposom-gel, enzymeksfoliering, en maske og fugtighedscreme.
Tid: 60 min.
Pris: 94 EUR

Medex for Men
Effektiv ansigtsmaske til mænd. Den forfriskende og lysnende ansigtsbehandling til mænd inkluderer rens, afbalancering af hudens pH-værdi, eksfoliering og en maske, som lysner hudtonen, og fugtighedscreme. En afslappende ansigts-, nakke- og skuldermassage gør behandlingen mere effektiv.
Tid: 60 min.
Pris: 94 EUR

Medex Antioxidant
Ansigtsbehandling, der forebygger hudproblemer. En behandling baseret på antioxidanter og vitaminer, og som forebygger hudproblemer, såsom linjer og pigmentforandringer. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens, afbalancering af hudens pH-værdi og produkter, der passer til huden, med en massage, som gør behandlingen mere effektiv.
Tid: 75 min.
Pris: 119 EUR

Medex Lifting
Løftende ansigtsbehandling. Genopfrisker hudtone og elasticitet. Inkluderer en stimulerende rens, afbalancering af hudens pH-værdi, enzymeksfoliering, behandling af øjenområdet, serum, massage af ansigt og hals og en opstrammende collagenmaske til ansigtet.
Tid: 90 min.
Pris: 136 EUR

Hånd- og fodbehandlinger

Spapedicure
Blødgørende pedicure. Inkluderer fjernelse af hård hud, negle- og neglebåndsbehandling, afslappende massage og neglelak.
Tid: 60 min.
Pris: 89 EUR

Behandlinger til par

Forkælelsespakker til to, der foregår på samme tid i samme behandlingsrum.

Massage Just For Us
Kvalitetstid for to. Behandlingen er fokuseret på rygområdet og inkluderer varmebehandling, vask, eksfoliering, massage, maske og hot stone-afslapning som afslutning.
Tid: 60 min.
Pris 85 EUR pr. person

Relaxed
Den afslappende behandlingspakke inkluderer en forfriskende indisk hovedmassage og en skøn aromamassage for kroppen samt hot stone-afslapning som afslutning.
Tid 75 min.
Pris: 99 EUR pr. person

Massage og behandlinger af hele kroppen

Eden’s Eva Classic massage
En klassisk massage, som fjerner muskelspændinger og virker afslappende. Massagen begynder med en rens, som eksfolierer ryggen.
Tid: 30 min. - pris: 49 EUR
Tid: 45 min. - pris: 65 EUR
Tid: 60 min. - pris: 78 EUR
Tid: 75 min. - pris: 99 EUR

Shirobhyanga-hovedmassage
En forfriskende indisk hovedmassage. Hoved-, nakke- og skuldermassage med jomfrukokosolie. Hjælper på hovedpine, søvnproblemer og stress. Jomfrukokosolie fugter og plejer huden.
Tid: 45 min.
Pris: 89 EUR

Aromamassage
Afslappende aromamassage for hele kroppen. En afslappende massage, som løsner op for muskelspændinger og stimulerer blodomløbet og anvender den helende kombination af naturlige æteriske olier og berøring. Behandlingen på 90 min. inkluderer også lymfemassage i ansigtet.
Tid: 60 min. - pris: 99 EUR
Tid: 90 min. - pris: 129 EUR

Hot Stone Massage
Afslappende hot stone-massage af kroppen. En hot stone-massage, som afslapper musklerne og påvirker dem i dybden. Behandlingen kombinerer varm olie, klassisk massage og varme sten for at løsne op for muskelspændinger og virke afslappende.
Tid: 60 min.
Pris: 99 EUR

Chokolademassage
En luksuriøs chokolademassage af ryggen. En skøn massage af hele ryggen med varm chokoladeolie, som virker afslappende og fjerner stress. Chokoladeolien behandler huden, mens produktionen af lykkehormonerne øges.
Tid: 45 min.
Pris 89 EUR

Behandlingspakker

Stress Relief
Fjerner stress. En behandlingspakke, som fjerner stress og virker afslappende. Den inkluderer indisk hovedmassage og klassisk massage af ryggen og nakken, som løsner muskelspændinger. Kundernes favorit! En behandling, der giver dig en fantastisk følelse!
Tid: 75 min.
Pris: 124 EUR

Vordende mor
En skøn behandling til den vordende mor. En skøn behandling til den vordende mor får krop og sind til at slappe af. Behandlingen inkluderer et bad, som aktiverer væskeomløbet i fødderne samt eksfoliering og en skøn massage af hele kroppen. I behandlingen anvendes THANN Shiso Body Butter, som forebygger og behandler strækmærker.
Tid: 75 min.
Pris: 139 EUR