Scandic Rovaniemi City

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Fitnessrum og form

Der er et stort moderne fitnessrum på hotellet samt en luksuriøs relaxafdeling med nyrenoveret sauna. Hvis du foretrækker at motionere udenfor, kan du låne en cykel eller gåstave på vores hotel, og vi kan anbefale dig de bedste udendørsruter i nærheden.

Vores hotel har et stort fitnessrum og en nyrenoveret, luksuriøs relaxafdeling på 5. etage. Nyd den nyrenoverede sauna, slap af på balkonen, og bliv betaget af udsigten over floden. Hvis du vil have noget frisk luft, kan du låne en cykel eller gåstave i receptionen. Langs den nærliggende flodbred og i Arktikum park er der smukke udendørsruter, som er populære blandt de lokale. Du kan også tage på vandretur på Ounasvaara-bakken, der ligger ca. 3,5 km fra vores hotel.

Serviceydelser på hotellet

Gym

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: Altid åbent
Åbningstider i weekend: Altid åbent
Sauna

Sauna

Almindelige åbningstider: 17:00 - 22:00
Åbningstider i weekend: 17:00 - 22:00
Separat sauna for mænd og kvinder: Ja