Restaurant
Restaurant Restaurant

Scandic Rukahovi

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Happy Days

Her serverer vi vores morgenmadsbuffet i løbet af ski- og efterårssæsonen. Om aftenen forvandles vores restaurant til en stor danserestaurant og bliver en del af hotellets natklub.

Restaurantbooking

+358 8 2374 8948

Se et stort udvalg af optrædener. Hotelgæster er velkomne til at se optrædener uden en særskilt entrébillet, medmindre andet er oplyst.

Vores restaurant kan også bookes til private events.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 07:00-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Wed-Fri 11:00-14:00, Sat 12:00-14:00, Mon-Tue, Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Fri-Sat 18:00-22:00, Mon-Thu, Sun Closed
 (: Fri-Sat 18:00-22:00, Mon-Thu, Sun Closed)

Bar: Fri-Sat 21:00-02:00, Mon-Thu, Sun Closed (: Fri-Sat 21:00-02:00, Mon-Thu, Sun Closed)