Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Kaltiokivi
Restaurant Kaltiokivi
Tilbage til hotel

Restaurant Kaltiokivi

Nyd den populære frokost eller en lækker middag i vores restaurants afslappede atmosfære.

Restaurantbooking

+358 8 2374 8948

Book bord

Nyd et lækkert måltid i hotelrestauranten og nyd landskabet uden for vinduet. Om morgenen tilbereder vi en lækker morgenmadsbuffet. 

Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, er 18 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 12:00-15:00
 (: Mon-Sun 12:00-15:00)

Dinner: Mon-Thu, Sun 12:00-22:30, Fri-Sat 12:00-23:00
 (A'la carte menu 12 - 22. Kitchen closes 30 min before the restaurant closes. : Mon-Thu, Sun 12:00-22:30, Fri-Sat 12:00-23:00)