Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Tempere Station, Bistro, restaurant
Scandic Tempere Station, Bistro, restaurant Scandic Tampere Station, restaurant
Tilbage til hotel

Bar

Bestil et glas af din yndlingsvin og nyd den afslappede atmosfære i vores hotelbar.

Vores bar befinder sig i hotellets stueetage sammen med bistrorestauranten. Nyd et bredt udvalg af vine og en afslappet atmosfære. Om aftenen er denne bar det perfekte sted at mødes med venner og kolleger. Vores varierede drinksliste byder på både kolde og varme favoritter. Om sommeren er bistrobarens hyggelige terrasse i hotellets indre gård ligeledes åben.

 

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri 16:00-23:30, Sat 12:00-23:30, Sun Closed