Bistro Julienne
Bistro Julienne Bistro Julienne Scandic Tampere Station, restaurant Scandic Tempere Station, Bistro, restaurant Scandic Tempere Station, Bistro, restaurant

Scandic Tampere Station

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bistro Julienne

Vores bistrorestaurant, Julienne, byder på fantastiske retter, en afslappet atmosfære og en hyggelig terrasse om sommeren midt i Tampere.

Vores bistro på Scandic Tampere Station serverer lækre måltider foruden vores Scandic Klassikere, og du vil helt sikkert finde din foretrukne vin på den omfattende vinliste. Restaurantens stilfulde indretning og den urbane atmosfære gør den til et hyggeligt sted at mødes med venner og kolleger. Om sommeren kan du også slappe af på vores hyggelige terrasse. Ring til +358 3 339 8000 for at bestille bord.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat 07:30-10:30, Sun 07:30-11:00
Dinner: Mon-Thu 16:00-22:30, Fri 16:00-23:00, Sat 12:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri 16:00-23:30, Sat 12:00-23:30, Sun Closed