Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Scandic Plaza Turku, restaurant exterior Terrace Bar Scandic-plaza-turku-plaza-restaurant-2.jpg Scandic Plaza Turku, restaurant

Scandic Plaza Turku

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Hos os kan du nyde frisk mad på stedet. Vi tager de bedste street food-trends og kombinerer på kreativ vis sunde proteiner af høj kvalitet med friske grøntsager.

Restaurantbooking

+358 2 332 02133

Nyd en sund morgenmad eller en velsmagende middag - prøv en nordisk ret eller en af vores populære Scandic Klassikere. Denne moderne restaurant i Turku har et nordisk interiør med nuancer i træ, grå og beige og med moderne kunst.

I dagtimerne tilbyder vi delikatesser og om aftenen serverer vi et udvalg af velsmagende retter. Tilbring en rolig stund i vores stilfulde cafe og hold øje med de mange forbipasserende.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 08:00-11:00
 (Also available: Breakfast @ Bryggman's!: Mon-Sat 07:30-11:00, Sun Closed)

Lunch: Mon-Sat 11:00-16:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 16:00-23:00, Sun Closed
Cafe: Mon-Sat 07:30-16:00, Sun Closed