Book hotel

Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Tilbage til hotel

Bryggman's Bistro & Bar

Velkommen til et lækkert måltid, eller kom forbi til en forfriskende drink. I vores restaurant kan du nyde mad inspireret af det skandinaviske og internationale køkken. Hvis du ønsker det, kan du bestille i baren, hvorefter vi serverer dit måltid ved bordet.

Restaurantbooking

+358 2 332 02133

Book bord

Bryggman´sin smörrebröd salmon sandwich

Om sommeren tilbyder vi også en middagsmenu og udvidede åbningstider.

Uovertruffet byområde i italiensk stil

Som navnet antyder, ligger Bryggman’s i en bygning, der er designet af den berømte arkitekt, Erik Bryggman, som kom fra Turku. Bygningen, som blev færdiggjort i 1929, repræsenterer klassicisme og tidlig funktionalisme.

Bygningen ligger på en gågade og danner et unikt, arkitektonisk, italiensk byområde af høj kvalitet sammen med Betel-klokketårnet designet af Bryggman og bygningen overfor. 

Nyd en lækker frokost i løbet af ugen og en stemningsfyldt middag om aftenen og i weekender i vores nyrenoverede, elegante restaurant. Om dagen tilbyder vores cafeteria udsøgte frokostretter, og du kan også nemt købe en frokost, som du kan tage med dig. Om sommeren kan du nyde atmosfæren i gågaden fra vores hyggelige terrasse.

Du er også velkommen til at nyde vores morgenmadsbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, koster 20,90 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed