Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant Qvarken

En afslappet restaurant med en varm atmosfære, hvor du kan nyde rustikke retter med et moderne islæt.

Restaurantbooking

+358 6 3578133

På hverdage serverer vi en lækker frokostbuffet. Om aftenen er vores stemningsfyldte restaurant fuld af hotelgæster og lokale. Om sommeren kan gæsterne også nyde vores skønne terrasse i gårdhaven.

Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, er 18 EUR pr. person. 

Åbningstider

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la-su 07:00-11:00
Lounas: Ma-pe 11:00-14:00, la-su Suljettu
Illallinen: Ma-to 17:00-22:30, pe-la 17:00-23:00, su Suljettu