Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Velkommen til vores hotel Scandic Byparken, som vandt prisen for amtets bedste hotelmorgenmad i 2019! Centralt hotel i midten af Bergen by. Tæt på kendte seværdigheder som f.eks. pladsen Torgallmeninngen, koncerthuset Grieghallen og den gamle havneplads Bryggen. Vi tilbyder showpakker, der glæder besøgende i alle aldre. Tæt på offentlig transport – perfekt til både ferier og forretningsrejser.

Read more about Scandic Byparken

I vores restaurant serverer vi en stor morgenmad hver dag, foruden frokost og aftensmad. Vores lobbybar er et godt mødepunkt, perfekt til at slappe af efter en lang dag fyldt med aktiviteter. Book en af vores skræddersyede showpakker, som omfatter hotelophold og et uforglemmeligt show. Hvis du ønsker at holde dig i form under dit ophold, arbejder vi sammen med fitnesscenteret iTrain, som ligger lige på den anden side af gaden. Spørg vores receptionister om yderligere oplysninger. Til familiens yngste medlemmer har vi en spændende velkomstgave! Hvis du planlægger et møde, en konference eller en event, kan vi tilbyde fleksible faciliteter til op til 80 deltagere. Der er parkering til rådighed ved Grieghallen for gæster, som ankommer i bil. Fri WiFi er tilgængelig på alle vores hotelværelser og fællesområder.

Bo i hjertet af Bergen, og oplev en international by med en lille bys charme og varme atmosfære. Den smukke Byparken, Festplassen og søen Lille Lungegårdsvann ligger alle tæt på vores hotel. Den populære plads Torgallmenningen og koncerthuset Grieghallen ligger nogle få blokke derfra. Hvis du ønsker at besøge Bryggen og Fisketorget, kan du gå derhen på blot 10 minutter. Vores centrale beliggenhed gør vores hotel ideelt til både ferier og forretningsrejser. Banegården er blot fem minutters gang fra vores hotel, og lufthavnsbussen til Bergen Lufthavn Flesland stopper lige ved vores hotel.

3.5 1242 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Byparken Telefon

+47 55545600

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Byparken Adresse

Christiesgate 5-7
Bergen

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Scandic Byparken, Bergen, conference and meetings

Med vores beliggenhed tæt på busstationen og banegården er Scandic Byparken et ideelt mødested. Vi kan arrangere møder, konferencer og events for op til 80 personer i indbydende faciliteter.

Book et mødelokale