Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Popolo
Restaurant Popolo
Tilbage til hotel

Popolo Osteria & Bar

Piazza del Popolo, “folkets plads”, er en livlig plads i centrum af Rom. På samme måde er Popolo vores hotels livlige mødested, hvor italiensk mad og drikke danner rammen for små og store begivenheder. Begynd din arbejdsdag eller tur med vores lækre frokostretter, eller måske kan vi friste dig med en komplet italiensk middag, hvor kendte og mindre kendte specialiteter serveres med vin fra vores omfattende drinkmenu? Friske ingredienser, nysgerrighed og passion for det italienske køkken er det, der driver os, og vi inviterer dig med på vores italienske rejse. Buon appetito!

Restaurantbooking

+47 55 14 03 00

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 11:00-17:00
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sun 17:00-23:00
 (: Mon-Sun 18:00-23:00)

Bar: Mon-Thu, Sun 17:00-01:00, Fri-Sat 17:00-02:00 (: Mon-Sun 18:00-01:00)