Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
restaurant
restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Bjørgvin har et både norsk og internationalt inspireret køkken, og restauranten ligger i stueetagen på vores hotel. Vores restaurant serverer alt fra lette måltider til 3-retters middage.

En udpræget moderne hotelrestaurant, med en strømlinet indretning, højryggede stole og farverige prints. Scandic Bergen Airport serverer en signatur menu med skandinavisk islæt, med lokale favoritter såsom fiskesuppe og frisk bjergørred. Stilrent med en god atmosfære. 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:00-10:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00