Scandic Neptun

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Pas på dit helbred!

Vi tror på en sund livsstil og på, at træning kan være sjov og nem. Derfor ønsker vi, at du er i stand til at holde dig i form, når du bor hos os.

Træn hos Actic, når du bor hos os

Som hotelgæst får du adgang til et 1.200 kvm stort fitnesscenter på Torggaten 7. Fitnesscentret er fordelt over 5 etager og har reception, omklædningsrum, forskelligt udstyr til fitness og styrketræning samt lokaler til spinning og holdtræning. Du kan hente dit træningskort i vores hotelreception for at få adgang til Actic i deres åbningstid.

Hvis du ønsker at deltage i spinning eller holdtræning, kan du booke en plads ved at kontakte Atics reception på +47 55 23 30 44.

Se en oversigt over holdtræning og andre oplysninger her.

Åbningstider:

Mandag-fredag 06.00-23.00 (bemandet fra 08.00-20.00)

Lørdag-søndag 09.00-23.00 (bemandet fra 10.00-15.00)

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: 06:00 - 23:00
Åbningstider i weekend: 09:00 - 23:00
Eksternt fitnessrum: Actic Gym
Afstand til fitnessrum: 750