Book hotel

Scandic Torget Bergen ligger i hjertet af Bergen centrum, og lige uden for hotellet finder du fiskemarkedet, Bryggen og Fløyen.

Read more about Scandic Torget Bergen

I lobbyen kan du benytte arbejdspladserne eller slappe af med en god bog, som du kan låne fra hotellets samling af Gunnar Staalesens bøger om Varg Veum.

Hotellet har en barception, og der kan købes lette måltider og drikkevarer fra hotellets døgnåbne butik. Fra vores morgenmadsrestaurant på anden etage kan du nyde Scandics prisbelønnede morgenmad sammen med udsigten til fiskemarkedet og fjorden.

Gå ikke glip af et besøg til Bryggen og de historiske hanseatiske bygninger. Når du er i Bergen, kan du tage toget til Flåmsbanen og se fantastiske kløfter, vandfald og floder, samt nyde det smukke landskab, som omgiver Bergen. Scandic Torget Bergen ligger tæt på seværdigheder, såsom Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene og Den Nationale Scene. Hvis du har tid, anbefaler vi, at du besøger Nordnesparken eller tager på vandretur i et af de syv fjelde, som omgiver Bergen. Bergen Flesland lufthavn ligger ca. 20 minutters kørsel fra vores hotel.

4.0 366 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 2055 0187
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Torget Bergen Telefon

+47 55 59 33 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Torget Bergen Adresse

Strandkaien 2-6
BERGEN