Book hotel

Overnat tæt på havet midt i Bodø. Oplev midnatssol, nordlys og naturoplevelser i verdensklasse. Nyd vores store morgenbuffet i vores restaurant Bris. Et perfekt hotel til møder, blot minutter fra lufthavnen.

Read more about Scandic Bodø

Oplev midnatssol, nordlys og naturoplevelser i verdensklasse. Med en fleksibel mødekapacitet på op til 220 deltagere tilbyder vi alle tiders konferenceområde, der er ideelt til udstillinger, receptioner, frokost og middage. Restaurant Bris serverer en stor, økologisk morgenbuffet samt frokost hver dag. Middag er kun efter anmodning. Vi har en parkeringsgarage til gæster, som ankommer i bil. Når du bor hos os, har du altid adgang til fri WiFi på dit værelse og i fællesområderne.

Bodø ligger nord for den nordlige polarcirkel og er berømt for sin smukke natur fyldt med kontraster. Her kan du opleve midnatssol, nordlys, naturoplevelser i verdensklasse og spændende aktiviteter. Vores hotel ligger blot frem minutter fra Bodø lufthavn, og både havnen og banegården ligger inden for gåafstand. Vi ligger centralt og tæt på offentlig transport og lufthavnen, hvilket gør os det ideelle valg for alle, som rejser eller organiserer møder.

3.5 533 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Bodø Telefon

+47 75 54 70 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Bodø Adresse

Sjøgata 23, Postboks 608
Bodø