Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Hold dine møde og konferencer i lokaler, der ligger praktisk tæt på E6 og ved byens hovedgade, men stadig med inspirerende natur lige rundt om hjørnet. Slap af efter en berigende arbejds- eller feriedag, og få noget lækkert og lokalt at spise i Café 33.

Read more about Scandic Fauske

Vores restaurant er åben hver dag til morgenmad. Frokost og aftensmad serveres på Café 33 med god mad baseret på lokale ingredienser. Her kan du også nyde et glas vin, lettere snacks eller en kop kaffe og en kage. Vi har 10 fuldt udstyrede mødelokaler i forskellige størrelser, hvor det største har plads til op til 150 deltagere. Det er alle tiders facilitet til aftenarrangementer. For at gøre dit ophold hos os så bekvemt som muligt tilbyder vi fri WiFi og udendørs parkering til vores gæster.

Hotellet er perfekt til møder og konferencer. Vores hotel ligger midt i Fauske, tæt på Skjerstadfjorden og bare én times kørsel fra Bodø lufthavn. Denne by, som ligger i den nordlige polarcirkel, tilbyder dig 24 timers dagslys mellem maj og august, samt midnatssol i juni og juli. Byen, som er berømt for sine gletsjere, bjerge, søer, huler og naturreservater, kan tilbyde dig masser af smukke naturoplevelser.

3.5 130 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Fauske Telefon

+47 75 60 20 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Fauske Adresse

Storgata 82
Fauske

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Plenum

Vores hotel, som ligger dejligt tæt på E6 i det centrale Fauske, tilbyder dig 10 moderne og fuldt udstyrede mødelokaler, hvoraf de fleste har dagslys. Vi har plads op til 150 personer.

Book et mødelokale