Book hotel

Bo i centrum af byen i idylliske omgivelser, og tag på eventyr med cyklen, eller slip dit indre barn løs i badelandet Grottebadet. Du kan også holde konferencer for op til 450 personer, hvor lokalerne kan tilpasses til shows og koncerter.

Read more about Scandic Harstad

Vores restaurant serverer en sund morgenmad hver dag. Frokost og aftensmad serveres på anmodning. I vores bar serverer vi lettere retter og drinks, lejlighedsvis ledsaget af live musik. Vi har 6 mødelokaler med plads til op til 450 deltagere, hvor det største lokale er Nordic Hall, egnet til møder, koncerter og arrangementer. Som gæst har du adgang til fri WiFi.

Vores hotel i Harstad ligger i centrum, tæt på havnefronten og offentlig transport. Det er alle tiders udgangspunkt til cykeludflugter, en endagstur til Lofoten, badelandet Grottebadet eller den nærliggende golfbane. Lige om hjørnet finder du også kulturelle aktiviteter og spændende restauranter, som serverer mad med lokale ingredienser.

3.5 324 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Harstad Telefon

+47 77 00 30 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Harstad Adresse

Strandgata 9
Harstad

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Harstad_meeting2.jpg

Vi tilbyder dig moderne konferencefaciliteter for op til 450 deltagere centralt beliggende i Harstad, med lokale attraktioner og aktiviteter inden for gåafstand.

Book et mødelokale