Book hotel

Bo centralt for enden af gågaden i den charmerende Haugesund. Byen er berømt for sine mange festivaler, som f.eks. den populære Sildajazz. Nyd Karmøys sandstrande og vandreruter i de lokale bjerge. Hotellet ligger bare 15 minutter fra lufthavnen.

Read more about Scandic Haugesund

Hver morgen serverer vi en lækker og stor morgenmadsbuffet for at give dig den bedste start på dagen. Den er fyldt med sunde og økologiske morgenmadsprodukter og forskellige søde fristelser. Hotellet har en barception og døgnåben butik med et udvalg af snacks og drikkevarer. Og selvfølgelig gratis WiFi på alle værelser og fællesområder.

Hotel Scandic Haugesund ligger centralt for enden af gågaden i den charmerende Haugesund. Haugesund ligger lige ved Karmsundet og tilbyder mange muligheder for at nyde fjorde, bjerge, sandstrande og skiløb, heriblandt vandreruter i de lokale bjerge og sandstrande i Karmøy. Byen er det perfekte udgangspunkt, hvorfra du kan opleve ture til tre af de mest berømte bjergtinder i Norge: Preikestolen, Kjeragbolten og den imponerende Trolltunga. Haugesund er også berømt for sine mange festivaler, som f.eks. Sildajazz, den norske filmfestival og Vikingefestivalen. Hvis det er kultur, du er ude efter, kan du besøge byens mange gallerier og museer. Vores hotel ligger bare 15 minutter fra Haugesund lufthavn og fem minutters kørsel fra speedbådsterminalen.

4.0 391 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 2055 0158
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Haugesund Telefon

+47 21 61 41 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Haugesund Adresse

Kirkegata 166
Haugesund