Nordkap 71’10’21

Fra Nordkap-plateauet går fjeldets sider 307 meter lige ned i havet, og når du står på den enorme klippe, er Svalbard det eneste, der adskiller dig fra Nordpolen.En kyst fyldt med klipper, som fortsætter ned i det endeløse hav, sletter uden træer og idylliske fiskerlandsbyer. Snedækkede fjelde og kystkultur med masser af oplevelser og historie. Årstiderne kolliderer og gør Nordkap til en enestående naturoplevelse.

Nordkapphallen

Nordkapphallen tilbyder en række spændende seværdigheder. Med sin beliggenhed i klipperne venter der en spektakulær panoramafilm, som tager dig med på en rejse gennem de fire årstider, i et landskab fuld af kontraster, lys og imponerende natur. På hallens øverste etage finder du en restaurant med en imponerende udsigt over fjeldplateauet og havet, en café og Aurora Borealis Bar. Du finder også en eksklusiv gavebutik, historiske udstillinger, et postkontor, Thaimuseum og Johannes kapellet med sin unikke arkitektur.

Jagt nordlyset om vinteren, og oplev sommermånederne, hvor dagene aldrig ender.

Skal du til Nordkap denne sommer? Book dine adgangsbilletter til Nordkap her. Se det officielle website for yderligere oplysninger.