Book hotel

Fortryl dine sanser med havluft på toppen af et bjerg eller med at fiske fra Atlanterhavsveien. Scandic Kristiansund ligger i "Klippfiskens hovedstad", som er fordelt over fire øer. Perfekt til alle, som ønsker at opleve kulturen, når den er bedst, i det vestlige Norge.

Read more about Scandic Kristiansund

Scandic Kristiansund giver dig et perfekt udgangspunkt til at opleve Klippfiskens hovedstad, når den er bedst. Bo i vores store og komfortable værelser, som praler af ægte skandinavisk design og en varm, indbydende atmosfære. Hvis du vil arrangere dit næste møde hos os, har vi konferencefaciliteter for op til 200 gæster og kan imødekomme banketter for op til 300 gæster. Efter en lang dags møder eller aktiviteter kan du slappe af over et lækkert måltid i vores restaurant Sans. Hotellet tilbyder fitnessrum, sauna, garage og fri WiFi.

For uforglemmelige oplevelser er Kristiansund byen, du skal besøde. Her får du chancen for at prøve kræfter med havfiskeri, storvildtsjagt, laksefiskeri, fotosafari, småvildtjagt og mange andre aktiviteter. Hotel Scandic Kristiansund er ideelt til alle, som er vilde med udendørslivet og frisk havluft. Hotellet ligger lige ved havnen, så du befinder dig midt i centrum. Hotellet ligger bare 15 minutters kørsel fra lufthavnen.

3.5 407 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Kristiansund Telefon

+47 71 57 12 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Kristiansund Adresse

Storgata 41
Kristiansund