Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Lobby restaurant
Lobby restaurant Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Du finder vores indbydende restaurant lige ved siden af lobbyen. Vores restaurant tilbyder en lækker morgenbuffet med et stort udvalg af økologiske produkter. Vi tilbyder også en lækker frokostbuffet med alt fra sunde alternativer til lækre desserter. Vores restaurant er åben fra mandag til torsdag, og her tilbyder vi både en à la carte-menu og dagens ret. Vores receptionister anbefaler hellere end gerne restauranter inden for gåafstand af hotellet, når vores restaurant er lukket.

Vi har også en restaurant på anden etage til events og private fester for op til 160 gæster. Her har vi vores egen bar, alle tiders lydsystem og en terrasse med grill om sommeren.