Scandic Byporten

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Parkering – når du ankommer i bil

Parkeringsgaragen hos Scandic Byporten drives af Europark, og bilens registreringsnummer vil blive aflæst ved ind- og udkørsel. For gæster hos Scandic Byporten er der en parkeringsautomat i hotellets reception.

Når du parkerer som en gæst, skal du køre ind i parkeringsgaragen og parkere din bil (husk bilens registreringsnummer). Når du ankommer til vores hotel, skal du udfylde dit registreringsnummer i parkeringsautomaten i receptionen, så vil du modtage en elektronisk billet.

Bemærk! Hvis du ikke betaler ved parkeringsautomaten i receptionen til hotellets særpris, vil du blive afkrævet parkeringsgaragens gældende pris.

Vores hotel ejer eller administrerer ikke parkeringspladser. Det er ikke muligt at forudbestille parkering, men der er over 200 tilgængelige pladser.

Garage (APCOA Byporten)

  • Parkering kan reserveres på forhånd: Nej
  • Antal parkeringspladser: 200
  • Antal opladningsstationer til elektriske biler: 0
  • Afstand til hotel: -1
  • Adresse: Jernbanetorget 6
  • Prisinterval:
    295 - 295 NOK
Standardpriser
Pris pr. døgn 295 NOK
Weekendpriser
Pris pr. døgn 295 NOK