Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Fornebu, restaurant
Scandic Fornebu, restaurant Scandic Fornebu, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd et lækkert måltid i vores moderne og luftige restaurant med udsigt over Oslo fjord på hotel Scandic Fornebu.

Restaurantbooking

Book bord

Vores restaurant ligger i stueetagen med store vinduer ud mod fjorden. Interiøret er inspireret af undervandslivet, som giver en varm og afslappende stemning. Menuen er baseret på ingredienser af høj kvalitet med klassiske smagsvarianter og traditionelle retter serveret på kreativ vis. Med en beliggenhed så tæt på fjorden, er det kun naturligt, at menuen er fyldt med fisk og skaldyr. Når vejret tillader det, serverer vi også alle vores retter på vores fantastiske terrasse med udendørs siddepladser.

Morgenmad bliver serveret her, og restauranten tilbyder à la carte om aftenen.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun 12:00-14:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00
Bar: Mon-Sat 17:00-00:00, Sun Closed