Book hotel

Velkommen Scandic Karl Johan, dit andet hjem lige midt i byen! Vores hotel nyder godt af en af Oslos mest centrale beliggenheder, med høj kvalitet, flot design og komfort.

Read more about Scandic Karl Johan

Scandic Karl Johan tilbyder samme intime atmosfære som på et boutique hotel kombineret med minimalistisk design og intelligente løsninger. Vores værelser udstråler kvalitet og har alt, hvad du skal bruge til at slappe af, lade op igen og logge på, hvis du har brug for det. Alle vores værelser er møbleret med bløde og komfortable dobbeltsenge, og på badeværelset kan du nyde vores luksuriøse regnbrusere om morgenen. Når du bor hos os, er det nemt at logge på internettet og forblive online, så længe du ønsker det. Vi tilbyder fri WiFi overalt på hotellet, og som en gæst kan du oplade dine batterier med både USB og stik i alle værelser. Vi serverer Scandics prisbelønnede morgenmadsbuffet hver morgen i vores loungeområde. I vores barception finder du et udvalg af snacks og drikkevarer. Du kan altid finde alt, hvad du behøver i vores døgnåbne shop i lobbyen, hvad enten du ønsker noget lækkert eller har glemt din tandbørste.

Alt, hvad Oslo har at byde på, er inden for nem rækkevidde, heriblandt kultur og historie for ikke at glemme det bedste inden for shopping, restauranter og natteliv. Du bor lige ved busser, sporvogne, metro og tog, men hvem har brug for offentlige transportmidler, når man bor lige midt i byen og kan besøge byen til fods.

3.5 853 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 2055 0491
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Karl Johan Telefon

+47 23 15 53 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Karl Johan Adresse

Arbeidergata 4
Oslo