Scandic Sjølyst

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar & Bistro

Kom og nyd et lækkert måltid i vores restaurant på anden etage.

Restaurantbooking

+47 23155100

I vores bar og restaurant område serverer vi en fuld a la carte menu og selvfølgelig vores "Scandic Classics". Vi serverer også dagligt "dagens ret", baseret på traditionelle klassiske og norske retter. Scandic Sjølyst har en rummelig og luftig restaurant, med en tilstødende bar & lounge område. Her kan du nyde en kop kaffe eller forfriskende drinks. Derudover har vi et stort fladskærms-tv og gratis aviser .

Du kan selvfølgelig nyde en stor morgenbuffet i vores restaurant hver dag. 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sun Closed