Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic NO breakfast
Scandic NO breakfast
Tilbage til hotel

Bar & Bistro

Kom og nyd et lækkert måltid i vores restaurant på første etage.

Restaurantbooking

+47 23155100

Nyd vores store morgenmadsbuffet hver dag på stueetagen.

Vi serverer også en lille og lækker aftensbuffet fra kl. 17.00 til 21.00, mandag til torsdag.
Prisen er 225 NOK per person. Betal på forhånd i receptionen.

Vores nye restaurant, Skabos Hage, åbner om sommeren/efteråret 2019!
Vores tidligere hovedbygning med restaurant er lukket på grund af en omfattende renovering. Restaurant Skabos Hage er klar i sommer/efteråret med et helt nyt restaurantkoncept. Vores køkken henter inspiration fra de unikke kombinationer mellem land og by og det lokale og internationale. Friske ingredienser, grillede grøntsager, fra jord til bord – tilberedt med inspiration fra hele verden. Kom og besøg os!

 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Thu 17:00-21:00, Fri-Sun Closed