Scandic St. Olavs plass

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Lobbybar

Føler du dig lidt træt efter en travl dag med shopping? Eller måske du er på vej i teatret?

Nyd en aperitif i dejlige omgivelser i vores klassiske lobbybar "The Spanish Fly" på Scandic Edderkoppen. Baren er det perfekte sted at mødes inden en forestilling eller en middag på vores restaurant "Juster".

Der er en fantastisk udsigt over St. Olavs Plass fra vores rolige og minimalistiske lobbybar. Sammen med venner eller kolleger kan du nyde et glas vin eller en kold øl.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri-Sat 17:00-01:00, Sun Closed