Book hotel

Vær ikke bange for at komme for sent til færgen om morgenen, bliv i sengen hos os, der kun er 60 meter fra terminalen. Nyd en flot udsigt over bjergene, og spis godt i vores nyrenoverede restaurant.

Read more about Scandic Syv Søstre

Vores Syv Søstre Restaurant er for nylig blevet renoveret, og her serverer vi mad med et lokalt strejf. Vi vil også gerne tilfredsstille din søde tand og fortælle om det lækre wienerbrød, vi serverer her. Vi arrangerer regelmæssigt aftener med madtemaer, og du kan bestille take away. Vi serverer frokost og aftensmad. Alt fra lette retter til à la carte. Vores bar, med udsigt over Alstenfjord, tilbyder dig et udvalg af kaffe og drinks. Til din næste konference har vi fem mødelokaler med naturligt dagslys og aircondition at vælge imellem. Som gæst har du adgang til fri WiFi og udendørs parkering.

Vores hotel ligger vest for bjergkæden De Syv Søstre på Helgelands kyst. Mange af vores værelser har udsigt over bjergene eller havet. Hurtigrutens færgeterminal er tæt på, og omgivelserne byder på fantastiske udendørs aktiviteter. Mange af vores værelser blev renoveret i 2014 sammen med restauranten og fællesområderne. Sandnessjøen lufthavn er 9 km væk, for nogle er det en cykeltur, men hvis du ikke vil cykle, er busstoppestedet lige uden for hotellet.

4.0 212 anmeldelser fra TripAdvisor

Temporarily closed
Due to the ongoing corona situation, this hotel is temporarily closed. All guests with a booked stay during the temporary closure, will be contacted and offered a room at a nearby Scandic hotel, or an alternative. ​

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Syv Søstre Telefon

+47 75065000

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Syv Søstre Adresse

Torolv Kveldulvsons gate 16
Sandnessjøen

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Scandic_Syv_S-stre__Sandnessj-en__D-nna_2__M_E__me.jpg

Scandic Syv Søstre ligger tæt på bjergkæden De Syv Søstre, 9 km fra lufthaven og 60 m fra Hurtigrutens færgeterminal. Konferencekapacitet til op til 80 deltagere.

Book et mødelokale