Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Dejligt hotel i centrum af Sarpsborg. Her har du både smukke skove og øhavet lige uden for døren. Besøg skønne områder som Hafslunds Hovedgård, Sarpsfossen vandfald og Fredriksten fæstning i Halden, og nyd pauserne mellem møderne i parken lige uden for vores hotel.

Read more about Scandic Sarpsborg

Hvis du arrangerer dit næste møde væk fra kontoret og gerne vil kombinere det med en tur over grænsen, anbefaler vi et ophold på Scandic Sarpsborg. Vi har mødekapacitet til op til 100 deltagere.

Scandic Sarpsborg ligger kun 30 minutter fra den svenske grænse, og der er smukke parkområder lige uden for døren. Når du besøger os, anbefaler vi, at du bruger noget tid på at besøge Sarpsfossen vandfald, Hafslunds Hovedgård eller Borgarsyssel museum. Hvis du tager turen til Halden, bør du ikke gå glip af et hurtigt besøg til Fredriksten fæstning, der har en fantastisk udsigt over byen.

3.5 234 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Sarpsborg Telefon

+47 69 12 42 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Sarpsborg Adresse

Sandesundsveien 1
Sarpsborg

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Facade

Scandic Sarpsborg tilbyder tre fleksible mødelokaler, som har plads til op til 100 deltagere. Vores hjælpsomme personale står klar til at hjælpe dig og sørge for, at du har alt, hvad du behøver.

Book et mødelokale