Book hotel

Dejligt hotel i centrum af Sarpsborg. Her har du både smukke skove og øhavet lige uden for døren. Besøg skønne områder som Hafslunds Hovedgård, vandfaldet Sarpsfossen og fæstningen Fredriksten i Halden eller nyd en kop kaffe fra vores shop i parken lige uden for vores hotel.

Read more about Scandic Sarpsborg

Hver morgen serverer vi en lækker og stor morgenmad for at give dig den bedste start på dagen. På buffeten finder du sunde og økologiske valgmuligheder samt søde fristelser. Lån en cykel fra receptionen og udforsk Sarpsborg. Hotellet har en barception og døgnåben shop med et udvalg af lette måltider, snacks og drikkevarer. Fri WiFi på alle værelser og fællesområder.

Scandic Sarpsborg ligger kun 30 minutter fra den svenske grænse og der er smukke parkområder lige uden for døren. Når du besøger os, anbefaler vi, at du bruger noget tid på at besøge Sarpsfossen vandfald, Hafslunds Hovedgård eller Borgarsyssel museum. Hvis du tager turen til Halden, bør du ikke gå glip af et hurtigt besøg til Fredriksten fæstning, der har en fantastisk udsigt over byen.

3.5 281 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Sarpsborg Telefon

+47 69 12 42 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Sarpsborg Adresse

Sandesundsveien 1
Sarpsborg