Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant

Scandic Hell

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd fantastiske måltider i afslappede omgivelser, tilberedt med lokale produkter, og desserter fremstillet af vores egen konditor.

Vores restaurant Amelia serverer en vidunderlig morgenmad, fantastiske frokostretter og en omfattende à la carte-menu om aftenen med så mange lokalt dyrkede produkter som muligt, og vores konditor skaber lækre desserter og kager.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sat 06:30-09:30, Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Sat 11:30-15:00, Sun 13:00-17:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-23:00

Menuer