Scandic Gävle Väst, Reception
Scandic Gävle Väst, Reception

Scandic Gävle Väst

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Bo praktisk tæt ved E4 og kun 5 minutter med bil fra bymidten. Tag en tur i Furuvik Zoo, eller nyd at stå på ski på Kungsberget. Hvis du stadig har noget energi, der skal brændes af, kan du gøre det i legeområdet eller poolen. Nyd vores bar, og få en bid mad i restauranten.

Read more about Scandic Gävle Väst

Nyd vores fitnessrum, sauna og pool på Scandic Gävle Väst. Nyd internationale og lokale retter i vores restaurant, og slap af i vores bar. Gävles seværdigheder som f.eks. Den Gamle By og museer ligger ca. 3 km væk, mens Furuvik forlystelsespark ligger 14,5 km væk.

Motionér i hotellets fitnessrum, slap af i vores pool og sauna, og spis i vores restaurant eller bar. Få lidt arbejde fra hånden i vores 10 mødelokaler, alle med fri WiFi. Hvorfor ikke låne en cykel og udforske området?

3.5 497 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Gävle Väst Telefon

+46 26 495 81 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Gävle Väst Adresse

Johanneslötsvägen 6
Gävle

Hotel på kort Vis hotel på kort

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Meeting room Hagaström

Scandic Gävle Väst tilbyder 11 fleksible mødelokaler til op til 250 personer, hvor alle lokaler har fri WiFi.

Book et mødelokale