Book hotel

restaurant at scandic landvetter in gothenburg sweden
restaurant at scandic landvetter in gothenburg sweden
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd velsmagende mad og drikkevarer fra hele verden. Vores restaurant har et internationalt køkken, hvor vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Afhængigt af din tidsplan kan du nyde en skræddersyet menu.

Start din dag med en lækker morgenmadsbuffet, som giver dig energi inden din rejse. Vi serverer frokost i løbet af dagen og middag om aftenen. Vores mad er international og inspireret af lande fra hele verden for at give dig en smagfuld oplevelse. Du kan vælge at spise et lettere måltid sammen med din kollega inden rejsen eller en afslappende, treretters middag i selskab med gode venner. Velbekomme! 

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 05:00-10:30
Dinner: Mon-Sun 12:00-22:00
 (Due to the current circumstances offers and opening hours may vary: Mon-Sun 17:00-20:30)

Bar: Mon-Sun 09:30-01:00 (Due to the current circumstances offers and opening hours may vary: Mon-Sun 17:00-01:00)