Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Velkommen til Scandic Opalens restaurant, et naturligt mødested, som serverer nordiske smagsoplevelser med et moderne twist. Vi mener, det er rart at dele, så derfor indeholder vores menu nogle lækre appetitvækkere, som er perfekte at dele. Vores bar er blevet udnævnt som en af de bedste hotelbarer i Gøteborg, og her finder vinentusiaster også et lokale fyldt med kvalitetsvin.

Restaurantbooking

+46 31 7515300

Book bord

Vi elsker mad! Vores moderne bar- og restaurantområde er perfekt, hvis du skal have klaret lidt arbejde eller vil slutte dagen af med nogle lækre appetitvækkere eller en luksuriøs 3-retters middag. Vores indbydende restaurant er det perfekte valg før eller efter koncerter, messer, sportskampe eller en biograftur, da vores hotel ligger midt i Gøteborgs underholdningdistrikt.

Vores restaurant tilbyder mange muligheder: Spis en forretningsmiddag i et af vores private chambre separées, eller forkæl dig selv med en smagsoplevelse ved vores showkøkken med din egen kok og sommelier. Vores mål er at være en åben restaurant, hvor alle føler sig velkomne, så vi tilpasser hellere end gerne oplevelsen til dig.

Vi har altid farvekridt og papir til børnene, som også har deres helt egen børnemenu. Vi har desuden et legeområde ved siden af baren. Vores moderne 60’er-inspirerede indretning har været meget omtalt i medierne. Kom og opdag vores nye hotel Opalen – et sted, der er lige så unikt som dig.

Vores restaurant accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-11:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Thu 12:00-17:00, Fri-Sat 12:00-16:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Thu, Sun 17:00-22:30, Fri-Sat 16:00-22:30
Bar: Mon-Thu, Sun 12:00-00:00, Fri-Sat 12:00-01:00