Book hotel

Restaurant Scandic Opalen Gothenburg
Restaurant Scandic Opalen Gothenburg
Tilbage til hotel

Restaurant

Velkommen til Scandic Opalens restaurant, et naturligt mødested, som serverer nordiske smagsoplevelser med et moderne twist. Vi mener, det er rart at dele, så derfor indeholder vores menu nogle lækre appetitvækkere, som er perfekte at dele. Vores bar er blevet udnævnt som en af de bedste hotelbarer i Gøteborg, og her finder vinentusiaster også et lokale fyldt med kvalitetsvin.

Restaurantbooking

+46 31 7515300

Book bord

Vi elsker mad! Vores moderne bar- og restaurantområde er perfekt, hvis du skal have klaret lidt arbejde eller vil slutte dagen af med nogle lækre appetitvækkere eller en luksuriøs 3-retters middag. Vores indbydende restaurant er det perfekte valg før eller efter koncerter, messer, sportskampe eller en biograftur, da vores hotel ligger midt i Gøteborgs underholdningdistrikt.

Vores restaurant tilbyder mange muligheder: Spis en forretningsmiddag i et af vores private chambre separées, eller forkæl dig selv med en smagsoplevelse ved vores showkøkken med din egen kok og sommelier. Vores mål er at være en åben restaurant, hvor alle føler sig velkomne, så vi tilpasser hellere end gerne oplevelsen til dig.

Vi har altid farvekridt og papir til børnene, som også har deres helt egen børnemenu. Vi har desuden et legeområde ved siden af baren. Vores moderne 60’er-inspirerede indretning har været meget omtalt i medierne. Kom og opdag vores nye hotel Opalen – et sted, der er lige så unikt som dig.

Dette hotel er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer alle større kredit- og debetkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 16:00-22:30, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 16:00-00:00, Sun Closed