Scandic Opalen

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder
Tilbage til hotel

Restaurant

Du bydes varmt velkommen til Scandic Opalens restaurant.

Restaurantbooking

+46 31 7515300

Book bord

Vores afslappede omgivelser kan du nyde alt fra en lettere barmenu til en tre-retters middag fra vores à la carte-menu, der er inspireret af vestkysten. Vores restaurant er det perfekte valg før eller efter koncerter, messer, sportskampe eller en biograftur takket være dens beliggenhed i midten af Gøteborgs underholdningsområde. Børn tilbydes altid farvekridt og papir samt naturligvis vores helt egen børnemenu, der er udarbejdet af Jamie Oliver. Der er også et legerum ved siden af vores restaurant. Vi kan også arrangere alt fra større arrangementer til børnefødseldage - vi skræddersyr det præcist til dig!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 16:00-22:30, Sun Closed
Bar: Mon-Fri 11:30-00:00, Sat 14:00-00:00, Sun Closed (Summer time: Mon-Sun 14:00-00:00)