Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Scandic_Segev-ng_Restaurant_Interior_K-ksbaren_25.jpg Köksbaren Vases
Tilbage til hotel

RESTAURANT KÖKSBAREN

I Scandic Segevångs restaurant kan du nyde en dejlig morgenmad, hyggelige familiemiddage og fornøjelige forretningsfrokoster.

I vores hyggelige restaurant tilbyder vi svenske og internationale retter som både for- og hovedret. Til børnene er der en særlig børnemenu. Panoramavinduet med udsigt over golfbanen og udendørspools skaber et indbydende miljø i hotellets restaurant. Festmuligheder for op til 200 personer.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 06:30-10:00
 (Easter opening hours: Mon, Sat-Sun 06:30-10:00, Tue-Fri 06:00-09:30)

Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (Easter opening hours: Tue-Thu 11:30-13:30, Mon, Fri-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
 (Easter opening hours: Tue-Sat 18:00-22:00, Mon, Sun Closed)

Bar: Mon-Sun 11:00-01:00