Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Bo i historiske omgivelser i gåafstand til bymidten og 200 meter fra hovedbanegården. Det ideelle udgangspunkt, når du vil udforske Skövdes omgivelser. Selskabslokalet med 11 meter til loftet er perfekt til dine store planer.

Read more about Scandic Billingen

Hold formen i vores hotels fitnessrum, slap af i saunaen, og nyd et lækkert måltid i restauranten Kellman. Lån en cykel fra receptionen, så du kan cykle omkring på bjerget Billingen. På Scandic Billingen har vi 9 mødelokaler for 2-500 personer. Alle børn er velkomne på Scandic Billingen.

Bo lokalt, og udforsk Skövdes seværdigheder som fx Skövde Kulturhus og kunstmuseet, eller nyd en udflugt for hele familien til forlystelsesparken Skara Sommarland, 20 km fra hotellet.

3.5 454 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Billingen Telefon

+46 500 745000

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Billingen Adresse

Trädgårdsgatan 10
Skövde

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Scandic-Billingen-Conference-Room-Festvaningen.jpg

Vi tilbyder mødelokaler til store og små grupper, foruden en restaurant, funktionssuite og bar.

Book et mødelokale