Camper Co-Living-værelser

Rejser du med flere familiemedlemmer, en gruppe venner eller kolleger, og vil du gerne have et hotelværelse med plads til op til 12 personer? Eller måske er du bare på udkig efter et ekstra stort værelse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Downtown Camper i Stockholm har vi skabt unikke værelser til lige præcis begivenheder som disse. Vi kalder dem Camper Co-Living.Unikke værelser til større grupper 

Hvad er Camper Co-Living?

Store hotelværelser på 64-95 kvm med plads til 6-12 personer. Senge til alle samt fælles områder, hvor man kan snakke, arbejde og spise under mere private forhold. Hvert værelse har adgang fra en suite, som har en eller to forbindende døre til tilstødende værelser. Når du vælger at bo på et Camper Co-Living-værelse, får du en unik indkvartering, som føles mere som en lejlighed end et klassisk hotelværelse eller en suite. Alle disse værelser ligger på de øverste etager med en flot udsigt. 

Hvordan booker jeg?

Vores Camper Co-Living-værelser til 8 eller flere personer kan ikke bookes online, men skal bookes direkte hos Downtown Camper via telefon eller e-mail.
Afbestilling af disse værelser er uden beregning op til 14 dage før ankomst. Derefter opkræves det fulde beløb.

Hvad koster det?

Afhængigt af størrelsen på værelset starter priserne ved 11.500 SEK pr. værelse pr. nat. Prisen inkluderer overnatning, vores store morgenmadsbuffet til hele gruppen, daglige aktiviteter uden ekstra omkostninger, såsom yoga, løbehold og film nights, samt fri WiFi

Hvordan ser værelserne ud?

Nedenstående skitser viser de forskellige kombinationer af vores unikke Camper Co-Living-værelser med plads til 6-12 personer. 

Camper Grand Suite – 64 ​kvm (6 personer)

En Camper Grand Suite. Dette værelse har to dobbeltsenge og/eller køjesenge eller sovesofaer. Vi har to af disse suiter.


Camper Co-Living – 68-72 ​kvm (8 personer)

En Camper Master Suite med en forbindende dør til et tilstødende værelse. Dette værelse har dobbeltsenge og/eller køjesenge eller sovesofaer. Vi har to suiter med denne kombination. 


Camper Co-Living – 89 ​kvm (10 personer)

En Camper Grand Suite med dør til et tilstødende værelse.  Dette værelse har dobbeltsenge og/eller køjesenge eller sovesofaer. Vi har to suiter med denne kombination.


Camper Co-Living – 95 ​kvm (12 personer)

En Camper Master Suite med en dør til to tilstødende værelser. Dette værelse har dobbeltsenge og/eller køjesenge eller sovesofaer. Vi har seks suiter med denne kombination.

Et nyt og unikt værelseskoncept, som det første i branchen

Til nye og unikke rejsearrangementer. Med hele familien, vennegruppen og kollegaer. For mange er størrelsen på hotelværelset en vigtig del af hoteloplevelsen. Måske vil vi have vores eget værelse med fred og ro, men foretrækker fællesarealer, når vi skal arbejde, snakke og spise. Hos Downtown Camper er 86 ud af i alt 494 værelser såkaldte tilstødende værelser med en dør, som kan åbnes mellem dem. Ud af disse er 16 værelser en del af vores unikke Camper Co-Living-værelseskoncept; værelser skabt og kombineret ud fra gruppens størrelse og behov.

Vi ser frem til din booking!