Camper Co-Living-værelser

Skal du rejse med hele familien, en gruppe venner eller nogle kollegaer, og ønsker du et hotelværelse med plads til op til 12 gæster? Eller er du bare på udkig efter et ekstra stort værelse? Så er du kommet til det rette sted. Hos Downtown Camper i Stockholm har vi skabt unikke værelser til disse lejligheder. Vi kalder dem Camper Co-Living.

Unikke værelser til store grupper

Hvad er Camper Co-Living?

Store hotelværelser på 64-95 m² med plads til 6-12 personer. En seng til alle og fællesområder, hvor I kan hænge ud, arbejde eller spise i fred og ro. Hvert værelse tager udgangspunkt i en suite med en eller to forbindende døre til tilstødende værelser. Hvis du vælger et Camper Co-Living-værelse, får du en unik løsning, der minder mere om en lejlighed end et klassisk hotelværelse eller suite. Alle disse værelser ligger på de øverste etager med en flot udsigt.

Hvordan booker jeg?

Vores Camper Co-Living-værelser fra 8 personer og op kan ikke bookes online. Kontakt Downtown Camper direkte via telefon eller mail.

Hvad koster det?

Afhængigt af værelsets størrelse, fra 8000 SEK pr. værelse pr. overnatning. En stor morgenbuffet til hele gruppen er inkluderet i prisen samt frie daglige aktiviteter, f.eks. yoga, løb i grupper samt forskellige workshops, og selvfølgelig er der fri WiFi.

Hvordan ser værelserne ud?

Nedenfor kan du se beskrivelser af de forskellige kombinationer, som er mulige med vores unikke Camper Co-Living-værelser med plads til 6-12 gæster.

Camper Grand Suite – 64 m² (6 personer)

En Camper Grand Suite. Værelset har 2 dobbeltsenge og/eller køjesenge eller sovesofaer. Denne kombination har 2 suiter.


Camper Co-Living – 68-72 m² (8 personer)

En Camper Master Suite med en forbindende dør til et tilstødende værelse. Værelset har dobbeltsenge og/eller køjesenge eller sovesofaer. Denne kombination har 2 suiter.


Camper Co-Living – 89 m² (10 personer)

En Camper Grand Suite med en forbindende dør til et tilstødende værelse. Værelset har 2 dobbeltsenge og/eller køjesenge eller sovesofaer. Denne kombination har 2 suiter.


Camper Co-Living – 95 m² (12 personer)

En Camper Master Suite med forbindende døre til to tilstødende værelser. Værelset har dobbeltsenge og/eller køjesenge eller sovesofaer. Denne kombination har seks suiter.

Nyt og unikt værelseskoncept som det første i den svenske hotelbranche

Vi rejser på nye måder. Med hele familien, venner og kollegaer. For mange af os betyder værelsets størrelse noget for hoteloplevelsen. Måske ønsker vi vores eget sted, hvor vi kan være alene men med adgang til fællesområder, hvor vi kan hænge ud, arbejde og spise sammen. Hos Downtown Camper er 86 af vores 494 værelser såkaldte tilstødende værelser, som kan forbindes med hinanden via en dør. Ud af disse, er 16 af værelserne en del af vores unikke Camper Co-Living-koncept. Værelser, der kan tilpasses og kombineres, så de passer til forskellige gruppers størrelse og behov.

Du er velkommen til at booke!